OPG Peteljka

Ukusno organsko:
svježe kruške i jabuke s farme

OPG Peteljka

Prepustite se čistoj esenciji prirode uz naše organski uzgojene kruške i jabuke. U OPG-u Peteljka ponosni smo na uzgoj ovih divnih plodova bez upotrebe štetnih pesticida ili sintetičkih kemikalija. 

Naša predanost održivoj poljoprivrednoj praksi osigurava da svaki zalogaj pršti okusom i dobrotom. Od hrskavih jabuka do sočnih krušaka, uživajte u okusu autentičnosti sa svakim sočnim zalogajem. Doživite pravu esenciju svježeg, organskog voća iz voćnjaka već danas!

OPG Peteljka kruške jabuke Jastrebarsko

Kuća za odmor „Deja View“

Bijeg u raj prirode:
vaša kuća za odmor iz snova

Prigrlite mir i ponovno se povežite s prirodom u našoj izvrsnoj kući za odmor. Smješteno u srcu prirodne ljepote Jastrebarskog kraja, ovo utočište nudi utočište kao nijedno drugo. Probudite se uz melodije ptičjeg pjeva, opustite se na prostranoj palubi okruženoj bujnim zelenilom i pustite da se stres gradskog života otopi. 

Bilo da ste strastveni planinar, zaljubljenik u divlje životinje ili jednostavno tražite mir, naš dom pruža savršenu bazu za vaš bijeg.

Kuća za odmor Jastrebarsko Japetić

Aktivnosti

Želite li okrijepiti svoje tijelo i pomladiti svoj duh?

Jaskanska regija nudi mnoštvo mogućnosti. Bilo da se radi o laganoj šetnji ili uzbudljivom pješačenju slikovitim stazama do Japetića, istraživanju razgranate mreže biciklističkih staza, prepuštanju uzbudljivim letovima sport ili jednostavno uživanje u mirnom utočištu za lov ili ribolov, nudimo raznolik izbor aktivnosti.

Okolica

Jastrebarsko je gradić na pola puta između Zagreba i Karlovca, na pola puta između urbanog i ruralnog, na pola puta između mira i gradske vreve, a te puteve spaja u jedan idilični kraj s posebnom dušom i domaćom atmosferom.
Okružen osunčanim vinorodnim brežuljcima na kojima su se smjestila brojna obiteljska gospodarstva Jastrebarsko predstavlja idealno mjesto za odmor duše i tijela

Plešivička vinska cesta

U podrumima i na obiteljskim gospodarstvima vinara možete kušati vrhunska vina, ali i tradicionalnu domaću hranu te uživati u prekrasnoj prirodi i dodatnoj turističkoj ponudi.

Plešivičku vinsku cestu ukrašava pitoma ljepota okoliša kroz koji prolazi, kulturne i povijesne znamenitosti, tradicija i ljubazni domaćini.

Kulturne znamenitosti

Želite li putovati kulturološki kroz prostor i vrijeme, područje Jastrebarskog i okolice s nizom vrijednih sakralnih objekata, dvoraca, kurija i kulturnih institucija idealno je mjesto za Vas! Posjetite Dvorac Erdödy, Dvorac Oršić, Dvorac Zwilling i ostale kulturne znamenitosti.

Jaska i okolica pružit će Vam zaista bogatu i zanimljivu kulturnu baštinu!

Zanimljivo: Vintage Wine Tasting Tour

Najbolji način za iskusiti vina plešivičkog kraja
Old jack tura vinska cesta plješivica

Avantura po vinskoj cesti u klasičnim oldtimerima

Doživite savršenu mješavinu nostalgije i luksuza na našoj avanturi Plešivičkom Vinskom cestom s klasičnim oldtimer automobilima! Zamislite sebe kako krstarite slikovitim vinogradima, vjetar u kosi i okus vrhunskih vina koja vas čekaju na svakoj stanici.

Istražite krivudave ceste vinske zemlje, okružene krajolicima koji oduzimaju dah. Naši starinski automobili dodaju dašak elegancije svakom kilometru.

Usput posjetite renomirane vinarije, gdje ćete kušati najbolje berbe i prepustiti se gurmanskim kombinacijama.